JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.
We use cookies to make your experience better. To comply with the new e-Privacy directive, we need to ask for your consent to set the cookies. Learn more.
Van de zonnekassen in China tot de aardbeienvelden in de Verenigde Staten: overal staat een nieuwe generatie jonge boeren op. Geworteld in eeuwenoude tradities, verrijkt door moderne wetenschap en gedreven door een diepe liefde voor de aarde, vinden zij nieuwe manieren van landbouwactiviteit die zowel mens als planeet voeden. Fotograaf Ruud Sies en creatief producent Hanneke van Hintum reisden de wereld rond om de verhalen van deze nieuwe generatie vast te leggen voor Good Food.
Ons huidige voedselsysteem is verantwoordelijk voor een derde van de door de mens veroorzaakte uitstoot van broeikasgassen en voor het verlies aan biodiversiteit. Good Food laat zien hoe landbouw juist regeneratief kan zijn: zonder chemicaliën of uitbuiting, en in dienst van vruchtbare bodems en een bloeiende toekomst.
Met indrukwekkende fotografie en inspirerende verhalen biedt Good Food een reis door de wereld van veerkrachtige landbouw – voor iedereen die gelooft in voedsel met een toekomst.